Sharapova'dan şaşırtan hareket: Telefon numarasını paylaştı!

Şubat ayında aktif sporculuk kariyerini noktalayan Rus tenisçi Maria Sharapova, sevenleriyle daha fazla temas kurabilmek için sosyal medyada telefon numarasını paylaştı.

SPOR 04.04.2020, 17:40 04.04.2020, 17:41
Sharapova'dan şaşırtan hareket: Telefon numarasını paylaştı!

Kısa bir süre önce tenise veda ettiğini açıklayan Maria Sharapova, dünya genelinde hayatı felç eden yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle zamanını evde geçiriyor.

Maria Sharapova, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, telefon numarasına yer vererek mesaj atan herkese yanıt vereceğini kaydetti.

Geçen hafta 150 kişi ile video konferans gerçekleştirdiğini belirten Maria Sharapova, daha çok kişi ile iletişime geçmek istediğini söyledi. 

Rus tenisçi, hayranlarının kendisine ulaşabileceği bir telefon numarası paylaşarak, "Geçen hafta yaptığım sohbetleri çok sevdim ve keşke daha fazla kişiyle sohbet edebilseydim. Çünkü hepimiz evde kendimizi hapsediyoruz. Bu yüzden evde geçirdiğiniz vakitte neler yaptığınızı bana anlatmanızı istiyorum. Size bir telefon numarası bırakıyorum. Bana doğrudan bu numara üstünden ulaşabilirsiniz. Size cevap vereceğim." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)