Sergen Yalçın: Aboubakar derbide patlayacak!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisinde Vincent Aboubakar'dan patlama beklediğini ifade etti. 

SPOR 26.11.2020, 12:45
Sergen Yalçın: Aboubakar derbide patlayacak!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş'ı kendi sahasında ağırlayacak. 29 Kasım Pazar günü oynanacak mücadele, saat 19.00'da başlayacak. 

Söz konusu derbiden önce her iki takım da hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar ile özel bir görüşmede bulunduğu ortaya çıktı. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Yalçın, Kamerunlu golcüyü motive etmek için "büyük kulüplerin yıldız oyuncularının önemli maçlarda patladıklarına" dikkat çekti.

Yalçın, Fenerbahçe derbisinde Vincent Aboubakar'dan patlama beklediğini söyledi. 

Kamerunlu golcünün, Fenerbahçe derbisinde gol atacağına dair Yalçın'a söz verdiği ileri sürüldü. 

28 yaşındaki futbolcu, çıktığı mücadelelerde iyi bir profil çizse de henüz penaltı haricinde bir gol kaydedemedi. Vincent Aboubakar, şu ana kadar yalnızca penaltında 2 gol atabildi. 

Futbolcuları motive etmişti

Yalçın, Fenerbahçe derbisinden önce futbolcuları motive etmişti. 

Beşiktaş'ın kalecisiz olarak Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup ettiği mücadeleyi futbolculara izleten teknik adam, bütün şartların siyah-beyazlıların aleyhine olmasına rağmen zafer kazanıldığını söylemişti. 

Yalçın, 29 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde de galibiyet elde edilerek yeniden tarihe geçilebileceğini ifade etmişti.

Yorumlar (0)