Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarındaki üçüncü hafta müsabakaları sona erdi.

SPOR 21.10.2021, 00:45
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Gecenin öne çıkan F Grubu müsabakasında İngiltere devi Manchester United, evinde İtalya temsilcisi Atalanta'yı 2-0 geriye düşmesine karşın 3-2 mağlup etti. İngiltere ekibine 3 puanı getiren golleri 53'üncü dakikada Rashford, 75'inci dakikada Maguire ve 81'inci dakikada Ronaldo kaydetti. Misafir takımın gollerini ise 15'inci dakikada Pasalic ve 29'uncu dakikada Merih Demiral attı. Atalanta formasıyla ilk golünü kaydeden milli oyuncu, sakatlanarak ikinci devrede oyundan çıktı. Bu neticeyle Manchester United puanını 6'ya yükseltirken, Atalanta ise 4 puanda kaldı.



Fransa'da 'sessiz' gece
 
G Grubu'nda milli oyuncular Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın görev aldığı karşılaşmada Lille, sahasında İspanya ekibi Sevilla karşısında 0-0 berabere kaldı. Bu neticenin akabinde Sevilla 3, Lille ise 2 puana ulaştı.

Chelsea rahat geçti

Turnuvanın son şampiyonu Chelsea ise H Grubu'nda İsveç ekibi Malmö'yü 9'uncu dakikada Christensen, 21 ve 57'inci dakikalarda Jorginho, 48'inci dakikada Havertz'in attığı gollerle 4-0 yendi. İngiltere temsilcisinin 6 puana çıktığı grupta Malmö henüz puan alamadı.

Gecenin sonuçları

Toplu sonuçlar ise şu şekilde:

Barcelona : 1 - 0 : Dinamo Kiev

Salzburg : 3 - 1 : Wolfsburg

Benfica : 0 - 4 : Bayern Münih

Manchester United : 3 - 2 : Atalanta 

Young Boys : 1 - 4 : Villarreal 

Lille : 0 - 0 : Sevilla

Zenit : 0 - 1 : Juventus 

Chelsea : 4 - 0 : Malmö 





:



Yorumlar (0)