Salgın nedeniyle kutlama yapamayan Beşiktaşlılar, bayraklarını gökyüzünde havalandırdı

2020-2021 futbol sezonunda Beşiktaş'ın şampiyon olarak tamamlanmasının ardından, korona gölgesinde kutlamalar yapılmaya başlandı. Salgın nedeniyle gönüllerince şampiyonluğu kutlayamayan siyah beyaz taraftarlar, Kapadokya semalarında Beşiktaş bayraklı balonlar havalandırdı.

SPOR 18.05.2021, 16:09 19.05.2021, 16:59 Hanife
Salgın nedeniyle kutlama yapamayan Beşiktaşlılar, bayraklarını gökyüzünde havalandırdı

Sergen Yalçın'ın önderliğinde şampiyon olan Beşiktaş, ilk başlarda kötü gitse de daha sonra averajla kendini toparlayarak 3 yıl aradan sonra şampiyon olmayı başardı.

Salgın nedeniyle şampiyonluğu gönüllerince kutlayamayan siyah-beyazlı taraftarlarda farklı şekilde şampiyonluğu kutlamaya başladı.

Kapadokya'da sıcak hava balonculuğu sektörüyle uğraşan Royal Balon firması, Kartal'ın şampiyonluğunu gökyüzüne uçurduğu sıcak hava balonlarına astığı Beşiktaş bayraklarını havalandırarak kutladı.

Yabancı turistlerden 'kartal pençesi'

Yabancı turistlerinde katılacağı balon tutu için sabahın erken saatlerinde hazırlıklar yapıldı. Turistlerde, şampiyonluğu gökyüzüne uçan balonlarla kutlayan Beşiktaş’ın sevince katılarak “Şampiyon Beşiktaş” sloganları atıp kartal pençesi hareketi yaptılar. O anlar ise renkli görüntüler oluşturdu.

"Balonlara Beşiktaş bayrakları astık"

Royal Balon pilotlarından Tolga Eke yaptığı açıklamada, yönetim kurulu başkanları Mehmet Dindar’ın Beşiktaş kongre üyesi olması dolasıyla bugün uçan tüm balonlara Beşiktaş Bayrakları astıklarını ve bu şekilde şampiyonluğu kutladıklarını söyledi.

"Bu anı ölümsüzleştirdik"

Bir diğer balon pilotu Abdullah Koyuer de, Beşiktaş taraftarı olarak şampiyonluğu gökyüzünde kutladıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu anı yaşamak, ölümsüzleştirmek bizim için ayrı bir mutluluk.” İfadelerine yer vererek sevincini dile getirdi.

Yorumlar (0)