Sadettin Saran: “Aday olmam için tek şart...”

Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Sadettin Saran, bir sonraki olağan kongrede başkanlığa aday olacağını açıkladı.  

SPOR 17.12.2021, 17:26 19.12.2021, 09:13
Sadettin Saran: “Aday olmam için tek şart...”

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Zirvesi’ne konuk olan Sadettin Saran, Fenerbahçe’nin tekrar başkanı olmak konusunda düşüncelerini dile getirdi: “Fenerbahçe’nin durumu daha iyi olacaktır. Bana gelecek olursak ben, hiçbir zaman Fenerbahçe’nin başkanı olma hayalimi gizlemedim. Yönetime geldiğimde kurulun en gençleri arasındaydım. Faydalı olup olmamak konusunda endişelerim vardı. Hayalimin Fenerbahçe başkanlığı olduğunu söyledim. Başkanın beni yanlış anlayacağını ve öyle şeyler dememem gerektiğini söylediler. Hayalimin başkanlık olmadığını söylemek sahtekarlık olur.” 



“Başkan olduğumda, hayali başkanlık olan insanlar istiyorum” 

Sadettin Saran: “Yarın bir gün Fenerbahçe’nin başkanı olursam, başkanlık hayali olan kişilerin etrafımda olmasını isterim. Ben görevi bıraktıktan sonra da onların iyi birer başkan olmaları için elimden geleni yaparım.” 



“Genel kurul, gerçek Fenerbahçelilik değildir” 

Sadettin Saran: “Fenerbahçe başkanlığı hayalim fakat olağanüstü genel kurullara karşıyım. Bu, fırsatçılıktır ve gerçek Fenerbahçelilik değildir. İşler kötü giderse bir demeç vermeyeceğim fakat şunu şimdiden paylaşayım: Bir sonraki olağan kongrede aday olacağım. Ancak durum düzelir de Fenerbahçe şampiyonluğa giderse aday olmayacağım. Aday olmam, şartların bu şekilde ilerlemesine bağlı.” 

Yorumlar (0)