Sacha Boey yanıtladı: Fenerbahçe'den teklif geldi mi?

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmandan önce gazetecilere konuşan Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey, merak edilen sorulara yanıt verdi. Fenerbahçe'den teklif gelip gelmediği sorusunu cevaplayan Boey, Başakşehir galibiyeti ve Dünya Kupası hakkında da açıklamalarda bulundu.

SPOR 01.12.2022, 13:42 02.12.2022, 09:42 Hakan Öksüz
Sacha Boey yanıtladı: Fenerbahçe'den teklif geldi mi?

Galatasaray'ın Kamerun asıllı Fransız sağ beki Sacha Boey, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmandan önce gazetecilere konuştu. Sezon başındaki hazırlık kampında yer alamadığını ancak buna rağmen başarılı bir performans ortaya koyduğunu kaydeden Boey, "Bir süre takımdan ayrı kaldım ancak çalışmaya devam ettim. Takımın etkili bir performans sergilemesi sayesinde benim performansım da öne çıktı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe sorusuna yanıt verdi

Takımda en iyi anlaştığı kişilerin Bafetimbi Gomis ve Berkan Kutlu olduğunu dile getiren Boey, "Transfer teklifi alıp almadığımla ilgili çok soru geliyor. Açıkçası bununla ilgilenmiyorum, işime odaklıyım. Transfer görüşmeleriyle sadece menajerim ilgileniyor. Fenerbahçe'den de teklif almadım. Sezon başında böyle söylentiler çıkmıştı." dedi.

"Takımımla şampiyon olmak istiyorum"

Katar'da devam eden Dünya Kupası ile ilgili de konuşan Boey, "Devasa bir organizasyon. Kamerun'un da Fransa kadar ilerlemesini istiyorum. Umuyorum ki sonraki turnuvalarda ben de yer alırım. Şu an sadece Galatasaray'a odaklıyım. Kariyer planım da çok soruluyor ancak futbol sürprizlerle dolu. Sezonun ilk bölümlerinde takımda değildim ancak şu an oldukça iyi durumdayım. Takımımla şampiyon olmak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Başakşehir yorumu: "Her hafta öyle oynamak istiyoruz"

Lige ara verilmeden önce oynadıkları Medipol Başakşehir maçının önemine değinen Sacha Boey, "7-0 kazandık. Çok önemli bir galibiyetti. Belki de oynadığımız en iyi maçlardan biriydi. Skor bunu kanıtlıyor. Çalışmalarımız son derece verimli gidiyor. Başakşehir karşısındaki oyunu her hafta tekrarlamak istiyoruz." dedi.

Yorumlar (0)