Real Madrid, Reinier Jesus'un peşinde!

La Liga ekiplerinden Real Madrid, Flamengo'da forma giyen Reinier Jesus'u kadrosuna katmayı hedefliyor. İspanya basınında yer alan haberlerde haberlerde, 18 yaşındaki oyuncu için 30 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

SPOR 20.01.2020, 15:47 20.01.2020, 15:50
Real Madrid, Reinier Jesus'un peşinde!

Real Madrid, geçtiğimiz gün 18 yaşına giren Flamengo’nun genç yıldızı Reinier Jesus transferini açıklamak için gün saymaya başladı. Reşit olmayan oyuncu transferinde kural ihlali yaptığı için daha önce transfer yasağı alan İspanyol devi, bu cezadan kaçmak için genç futbolcunun 18 yaşına girmesini bekledi.

19 Ocak’ta doğum gününü kutlayan orta saha oyuncusunu transfer etmenin hazırlıklarını yapan Madrid’in, anlaşmayı Pazartesi günü resmi olarak duyuracağı tahmin ediliyor. Flamengo’da oynayan genç futbolcu, olimpiyat turnuvasında Brezilya Milli Takımı ile U23 Milli Takımı’nda mücadele ediyor ve turnuva bittikten sonra yeni takımına katılmaya hazırlanıyor.

Brezilya’nın turnuvada finale kalması halinde Reinier’in Real Madrid’e katılması 9 Şubat’ı bulacak. Brezilya kampında Real Madrid için sağlık kontrolünden geçen Reinier’in 7 yıllık bir anlaşmaya imza attığı belirtildi.

Brezilya U23 Teknik Direktörü Andre Jardine konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ayakları yere basmalı ve eleştirilere kulak asmaması çok önemli. Harika bir oyuncu olacak” ifadelerine yer verdi.

Real Madrid, Flamengo altyapısında yetişen genç yıldız için 30 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi yapacak.
 

Yorumlar (0)