Real Madrid'den Kylian Mbappe için dudak uçuklatan teklif

Fransa Birinci Futbol Ligi ekiplerinden PSG'nin (Paris Saint-Germain) Sportif Direktörü Leonardo de Araujo, yıldız oyuncuları Kylian Mbappe'nin transferi için İspanyol ekibi Real Madrid'in 160 milyon avroluk (yaklaşık olarak 1,6 milyar lira) teklifini reddettiklerini bildirdi.

SPOR 25.08.2021, 23:05
Real Madrid'den Kylian Mbappe için dudak uçuklatan teklif

Araujo, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kulüp olarak Mbappe'nin Haziran 2022 tarihinde sona eren sözleşmesini uzatmak istediklerini ve ona iki teklifte bulunduklarını dile getirdi.

Real Madrid'in genç yıldız için yaptığı 160 milyon avroluk teklife de değinen Araujo, İspanya devinin söz konusu teklifi resmi olarak her şeyi yaptıklarını göstermek ve bir sene bekledikten sonra bonservis bedeli ödemeden Kylian Mbappe'yi transfer etmek için yaptıklarını iddia etti.

"Real Madrid tekliflinin kabul edilmemesini istiyor"

Araujo, "Onlar iki senedir böyle davranıyor. Bu doğru değil hatta yasa dışı bir şey çünkü oyuncu ile temasa geçtiler. Bu bizim için asla kabul edilemez. Yapılanlar doğru değil. Stratejileri sözleşmenin sona ermesine bir yıl ve transfer süresinin son bulmasına 7 gün kala teklifte bulunmak yönündedir. Real Madrid tekliflinin kabul edilmemesini istiyor çünkü Kylian'a her şeyi yaptıklarını göstermek istiyorlar, böylece önümüzdeki yıl için onunla pazarlık yapmaya başlamak istiyorlar." diye konuştu.

İspanyolların teklifini sözlü olarak reddettiklerini ve bu takımdan yeni teklifin gelmediğini kaydeden Araujo, "Mbappe gitmek istiyorsa onu tutmayacağız fakat bizim istediğimiz koşullarda olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)