Ramsey imzayı attı! İşte yeni takımı…

Kariyeri boyunca sakatlıklarla boğuşan ve kısa süre önce Juventus ile yollarını ayıran Galli futbolcu Aaron Ramsey’in yeni takımı belli oldu. 

SPOR 02.08.2022, 11:56 02.08.2022, 17:40
Ramsey imzayı attı! İşte yeni takımı…

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice ile anlaşmaya varan 31 yaşındaki Ramsey, resmi sözleşmeye imza atarak transfer sürecini tamamladı. Henüz 18 yaşındayken Arsenal’e transfer olan ve o dönem geleceğin en büyük yıldızları arasında gösterilen Ramsey, yaşadığı uzun soluklu sakatlıklar sebebiyle potansiyelini bir türlü yakalayamadı. Son olarak Juventus’ta da beklentileri karşılayamayan Ramsey, kariyerinin son dönemine girilirken rotasını Fransa’ya çevirdi. Nice ile sözleşmeye imzalayan yıldız orta saha, yeni sezonda kırmızı-siyahlı kulüp için ter dökecek. 

Bir süredir Amerikan kulüpleri ile görüşüyordu

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3 milyon avro olan 31 yaşındaki Aaron Ramsey, profesyonel futbol kariyerine Cardiff altyapısında başladı. 2008 yılında, 6,4 milyon avro bonservis bedeliyle İngiliz devi Arsenal’e transfer olan Galli futbolcu, burada futbolundan çok yaşadığı sakatlıklar ile gündeme geldi. Arsenal döneminde Nottingham Forest ve Cardiff’e kiralanan Ramsey, 3 sene önce Juventus’a bedelsiz olarak transfer oldu. Geçen sezonun son 6 ayını Glasgow Rangers’ta kiralık olarak geçiren yıldız isim, bir süredir Amerikan kulüpleri ile görüşme halindeydi. 

Yorumlar (0)