Polis yıldız futbolcuların evlerini soyan çeteyi çökertti!

Polis, La Liga ekiplerinde forma giymekte olan oyuncuların evlerini maçlar için şehir dışında çıktıkları zaman soyguna uğratan çeteyi çökertti.

SPOR 22.10.2019, 10:05 22.10.2019, 10:10
Polis yıldız futbolcuların evlerini soyan çeteyi çökertti!

İspanya'da polis, La Liga takımlarında forma giymekte olan futbolcuların evlerini deplasman karşılaşmaları için şehir dışında oldukları zaman soyduklarından şüphelenilen çeteyi çökertti.

Avrupa Polis Teşkilatı (Europol), İspanya'nın başkenti Madrid ve yakınında bulunan Toleda şehirlerinde düzenlenen eş zamanlı baskında 5 kişinin gözaltına alındığını ifade etti.

Europol, gözaltına alınan beş kişiden dördünün Arnavutluk, bir kişinin ise İspanya vatandaşı olduğunu açıkladı.

İspanya'daki baskınlarda gözaltına alınanlar

Baskının ardından gözaltına alınan kişilerin polisler kimliğini açıklamadı.

Baskın esnasında polisler  ele geçirdiği ve futbolculara ait olduğu düşünülen lüks araçlara, mücevherlere ve binlerce euroya el koydu.

Çete üyelerinin, yıldız futbolcuların hareketlerini sosyal medyadan takip ettikleri ve  harekete geçtikleri tahmin ediliyor.

Bu zamana kadar hangi futbolcuların evlerinin soyulduğunu açıklanmazken, sadece bu futbolculardan bazılarının Real Madrid ve Atletico Madrid'de oynadıkları belirtildi.

karim benzema ile ilgili görsel sonucu

İspanya basınında son aylarda evleri soyulanlar arasında Real Madrid takımından  Karim Benzema ve Carlos Henrique Casemiro ile Atletico Madrid takımından Thomas Partey'nin içinde bulunduğu yer aldı.

Thomas Partey'nin ise  3 hafta önce Lokomotiv Moskova-Atletico Madrid karşılaşması esnasında evinin soyulduğu, soyguncuların Şampiyonlar Ligi'nde kazandığı gümüş madalyayıda çaldıkları aktarıldı.
 

Yorumlar (0)