Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Beko liderik yarışında!

ING Basketbol Süper Ligi’nde sezon başından bu yana zirveyi kimseye bırakmayan Pınar Karşıyaka, yarın şampiyonluk yarışının iddialı takımlarından Fenerbahçe Beko ile mücadele edecek.

SPOR 30.11.2019, 13:55 12.01.2020, 15:24
Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Beko liderik yarışında!

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki oynanacak olan karşılaşma saat 17.30’da başlayacak.

Ligde bu sezon takıma dönen antrenör Ufuk Sarıca yönetiminde kurduğu iddialı kadroyla müthiş bir çıkış yakalayan Kaf-Kaf, 9 karşılaşmada 8 galibiyet aldı.

Obradovic yönetiminde yıllardır THY Euroleague’de Final Four’da mücadele eden Fenerbahçe Beko, Avrupa’da bu sezona istediği gibi başlayamasa da ligde Pınar Karşıyaka gibi 9 haftada 8 galibiyet elde etti.

Fenerbahçe’yi liderlik koltuğunu korumak için konuk edecek olan yeşil-kırmızılı takım, Ufuk Sarıca görevden ayrıldıktan sonra son 3 yılda rakibini hiç mağlup edemedi.

Fenerbahçe’yi 20 Mart 2016’dan beri mağlup edemeyen Karşıyaka, yine Sarıca yönetiminde bu zinciri kırmanın planlarını yapıyor.

Ev sahibinde sezon başından bu yana sakatlığı devam eden Crocker karşılaşmada yer alamayacak, Kennedy’nin durumu maç saati netleşecek. Vesely, Kalinic, Westermann’ın sakatlığının bulunduğu Fenerbahçe’de De Colo’nun durumu belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Yorumlar (0)