Nusret'te altın biftek yedi! Yerden yere vuruldu

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Jadon Sancho, Nusr-Et'te yediği 'altın biftek' sonrasında Alman basınında gündem oldu. Daha önce Franck Ribery de aynı nedenden Alman medyasından tepkiler toplamıştı.

SPOR 15.01.2020, 13:46 15.01.2020, 14:54
Nusret'te altın biftek yedi! Yerden yere vuruldu

Tatil için Dubai’ye giden Borussia Dortmund’un genç yıldızı Jadon Sancho, ünlü kasap Nusr-Et’in meşhur altın bifteğinden yiyince bir anda Almanya'da gündem oldu.

Tatil görüntülerini Instagram hesabından paylaşan Sancho, Nusret’te yemek yemenin bedelinin bu kadar ağır olabileceğini hiç düşünmemişti.

Önce yatla denize açılan, sonrasında zürafaları besleyen ve jet-ski ile tur atan Sancho, en son ünlü kasap Nusret Gökçe’nin restoranına giderek ‘altın biftek’ yedi. Masasına gelen bifteğe Nusret’in ünlü tuzlama hareketiyle tuz serpen genç futbolcu o anları sosyal medya hesabından paylaşırken ‘altın biftek’in fiyatının 265 pound (yaklaşık 2 bin TL) olduğu ifade edildi.

Sancho’nun bu görüntüleri Alman medyasında yerden yere vurulurken Bild gazetesi, “İtibarını mahvetti” başlığını attı. Die Welt gazetesi ise halkın bu görüntüleri hazmetmesinin zor olduğunu dile getirdi.

Geçen yıl Bayern Münih’te forma giydiği sırada Franck Ribery de aynı biftekten yemiş ve Alman medyası tarafından linç edilmişti. O günden sonra Bundesliga'da forma giyen futbolcular için yazısız bir kural olmuştu: ‘Servetinizi nasıl isterseniz harcayın ama kırmızı biftek yemeyin’

Dortmund’da sergilediği performansla Avrupa devlerinin yakından takip ettiği Sancho için Ocak ayı transfer döneminde Manchester City, Liverpool, Manchester United ve Chelsea gibi takımların sıraya girdiği ileri sürülüyor.

Yorumlar (0)