Nabil Dirar özür diledi

Fenerbahçe takımının Faslı oyuncusu Nabil Dirar, Audi Kupası'nda takımının Bayern Münih ile yaptığı maçtaki yaptığı hareketten dolayı özür diledi.

SPOR 31.07.2019, 10:23 31.07.2019, 14:27
Nabil Dirar özür diledi

Sarı-lacivertli takımın Faslı oyuncusu Nabil Dirar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Sahada sergilediğim davranıştan dolayı herkesten özür diliyorum. Sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşadım fakat taraftarlarımızı da anlıyorum, onlar da sinirlendiler." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçeli ekibin Faslı oyuncusu Nabil Dirar, Bayern Münih karşısında daha iyisini yapmaları gerektiğini ifade ederek, taraftarlara seslendi:
"Ben her zaman formamı sonuna kadar terlettim ve ne sahada ne de antrenmanda çalışmaktan hiçbir zaman kaçmadım. Eğer ben bu kulüpteysem, bu, kulübümü, sizleri sevdiğim içindir ve sizler için hayatımı veririm. Tekrar taraftarlarımızdan özür diliyorum. Haydi Fenerbahçe."

Nabil Dirar, Fenerbahçe'nin 6-1 yenildiği Bayern Münih maçında ıslıklı protestoya maruz kalmıştı. Maçın 70. dakikasında gelişen bir pozisyonun ardından Fenerbahçeli taraftarlar Nabil Dirar'a tepki göstermiş ve Faslı oyuncu, 73. dakikada meşin yuvarlağı taca atarak oyundan çıkmak istemişti.

Yorumlar (0)