Mustafa Cengiz: Galatasaray'ın olduğu her yerde şampiyonluk vardır

Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, 'Sarı-Kırmızı Karaler' açılış töreninde önemli açıklamalar yaptı.

SPOR 27.11.2019, 15:58 12.01.2020, 15:52
Mustafa Cengiz: Galatasaray'ın olduğu her yerde şampiyonluk vardır

Cengiz'in açıklamasının satır başları şu şekilde:

"Biz onur duyuyoruz. HDI Sigorta, Doğa Sigorta'nın yaptıklarından dolayı onlara teşekkür ediyoruz. Galatasaray'ın satın alabilme gücü olan kitlede 50 yaşın altında %45, 30 yaşında altında %55 taraftar kitlesi var. Dünya çapında görülmedik bir oran. Biz inşallah bu oranları, gücü sahaya yansıtacak hale geliriz. Dünyayı futbolda domine eden kulüplerin mali olanaklarına kavuşarak yapabiliriz. Bu noktada sponsorların desteği çok önemli. Taraftarların desteği çok önemli. Medya aracı demek. Türkiye'de maalesef medya genel anlamda tukaka edilir. Medya olmayan toplumsal gelişme ve ifade çok zorlaşır. Bu açıdan medya toplumsal gelişimde çok önemli bir araçtır"

"Galatasaray camiası sizinle gurur duyuyor"

"GSYİAD kuruluşundan beri, Galatasaray'a çok önemli katkılar yapıyor. Galatasaray'a hep verdiler. 2 yıldır görevdeyim, İbrahim başkan her şeyi yapıyor. Bu benim şahsımla ilgili değil. Galatasaray meftunu. Hepsini tek tek kutluyorum. Verdikleri destek bizim için çok önemli. Yıllardır Galatasaray camiası sizinle gurur duyuyor. Sizlere teşekkür ediyorum."

"Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayıdır"

"Trabzonspor maçımız da çok değerli bir maç ve hocamız, futbolcularımız kazanmak için elinden geleni yapacak.
Sürekli şampiyon olan bir yarış asla bir yarış değildir. Galatasaray şu an rakibinden 1.5 maç geri. Galatasaray potanın içinde. Potanın içinde olan Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayıdır. Hedeflerimizden şaşma yok. Fiziki koşullar bizi zorlayabilir ama Galatasaray'ın olduğu her yerde şampiyonluk vardır. Bu bir umut değildir sadece, bir inançtır. Altın yere düşmekle değerini kaybetmez. Şampiyonlar Ligi'ndeki galibiyet sayımız, diğer takımların toplam galibiyetinden fazladır."

Yorumlar (0)