Milli haltercimiz Nuray Levent ülkemize 3 altın madalya getirdi!

Finlandiya Rovaniemi şehrinde düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Milli Sporcu Nuray Levent, U 23 Halter Şampiyonası ve Avrupa Gençler’de 3 altın madalya ile Avrupa şampiyonluğu elde etti.

SPOR 28.09.2021, 11:41
Milli haltercimiz Nuray Levent ülkemize 3 altın madalya getirdi!

Kadınlar 64 kiloda yarışan Nuray Levent, silkmede 118 kilo ile altın, 96 kiloyla altın, toplamda 214 kiloluk dereceyle Avrupa’nın en güçlü sporcusu olduğunu gösterdi. Ay yıldızlı bayrağımızı göndere çeken gururumuz Nuray Levent, İstiklal Marşımızı uluslararası bir organizasyonda okutma başarısı da göstererek, ülkemize gurur dolu anlar yaşattı.

Bayrağımızı Avrupa'da dalgalandırdı

Müsabaka sonrası açıklamalar yapan Nuray Levent, şampiyonaya çok iyi bir şekilde hazırlandığını söyleyerek, “Bayrağımızı Finlandiya’da dalgalandırdığım ve İstiklal Marşımızı dinlettirdiğimden çok mutluyum, Kulübüme, antrenörlerime, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a ve Federasyon Başkanımız Tamer Taşpınar’a desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemi olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil etmek için var gücümle çalışmayı sürdüreceğim.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)