Milli ara Galatasaray’a yaramadı: Kritik Trabzon maçı öncesi 3 önemli eksik

Yarın akşam Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’a, milli arada art arda kötü haberler geldi. Trabzonspor maçına eksik hazırlanan Galatasaray’da, Feghouli, Boey ve Barış Alper Yılmaz, sakatlıkları sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. 

SPOR 11.09.2021, 13:23
Milli ara Galatasaray’a yaramadı: Kritik Trabzon maçı öncesi 3 önemli eksik

Pazar akşamı Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’a, milli ara hiç iyi gelmedi. 

Galatasaray’da 3 önemli eksik

Milli takımlara 12 futbolcu gönderen Galatasaray’da, yorgunluk ve uzun seyahatler birlikte takım halinde taktik çalışmaların sınırlı olması problem yarattı. 

20 saatlik bir seyahat programından sonra kaleci Fernando Muslera, bugün gece saatlerine yakın İstanbul’a gelecek ve oradan Trabzon’a gidecek.

Kerem, Taylan ve Halil ise A Milli Takım kampından, planlanan tarihten geç döndü. Çarşamba günü yapılan akşam antrenmanına beklenen oyuncular perşembe antrenmanına katılabildi.

Boey, Feghouli ve Barış Alper sakat

20 yaşındaki S. Boey antrenmanda sakatlandı ve Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Boey’in yerine Yedlin’in forma giymesi bekleniyor. 

Milli takımdan sakat dönen Feghouli’nin de yine kasık adalesinde 1. derece zorlanma tespit edildiği ve Trabzon ve Lazio maçlarını kaçırabileceği belirtildi.

Ümit Milli Takımı’nın İskoçya ile karşılaştığı maçta, sağ el ikinci metakarpal kemiğinde kırık meydana gelen Barış Alper Yılmaz da ameliyat oldu ve Trabzon maçında sahada görev alamayacak.

Yorumlar (0)