Maignan’ı Milan’a satan Lille, kalesinde Türk futbolcu görmek istiyor 

Geçtiğimiz sezonlarda Yusuf Yazıcı’yı Lille’e satan ve büyük bonservis bedelini alan Trabzonspor, Yetiştirdiği bir oyuncuyu daha Lille’e gönderebilir.  

SPOR 10.08.2021, 14:38 11.08.2021, 10:38
Maignan’ı Milan’a satan Lille, kalesinde Türk futbolcu görmek istiyor 

Trabzonspor’da yetişen ve geçtiğimiz sezonlarda Fransa Ligi’nden Lille’e gönderilen; karşılığında yüksek bir bonservisi kasaya koyan bordo-mavili yönetim, bir futbolcusunu daha Lille’e göndermeye hazırlanıyor.  

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır’ın sezon bitmeden takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğu söylentileri hızla yayılırken Çakır için devreye giren takım da belli oldu. Fransa Ligi şampiyonu Lille’in, Uğurcan Çakır ile ilgilendiği basına duyuruldu. 



Maignan’ı Milan’a sattı, Çakır’ı getirecek 

Mike Maignan’ı Milan’a sattıktan sonra ilk maçta kalesinde 3 gol gören Lille, ağlarını emanet etmek için yeni bir oyuncu arayışına girdi. Uzun bir listesi olduğu öğrenilen teknik ekipten kaleci antrenörü Carlos Pires’in, Uğurcan Çakır’a olumlu baktığı rapor edildi. 

Bonservis bedelini sordular 

Lille ekibinin Çakır’In bonservis bedelini Trabzonspor’a sorduğu ve önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek pazarlık yapacakları öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin ise Çakır için 20 milyon Euro bonservis bedeli istediği belirtildi. 

Yorumlar (0)