Karius: Beşiktaş'ta birkaç istisna dışında başarılıydım!

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius, sportif bakımdan siyah-beyazlı kulüpte geçirdiği dönemin verimli olduğunu ve birkaç istisna dışında hemen hemen tüm maçlara çıktığını söyledi. 

SPOR 12.06.2020, 15:46
Karius: Beşiktaş'ta birkaç istisna dışında başarılıydım!

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'tan çarpıcı açıklamalar geldi. 

Loris Karius, siyah-beyazlı kulüpte hem negatif hem de pozitif tecrübelerinin olduğunu belirterek, sportif bakımdan orada geçirdiği dönemin verimli olduğunu ifade etti.

"Sporla ilgisi olmayan problemler vardı"

Sakatlığı nedeniyle birkaç istisna hariç hemen hemen bütün maçlara çıktığını aktaran Alman kaleci, sporla ilgisi olmayan bazı problemlerin de yaşandığını belirtti.

"Güven ilişkisi kurmak lazım"

26 yaşındaki kaleci, bir kulüp ile futbolcu arasında güvene dayalı bir ilişki kurulmasının gerektiğine dikkat çekti. 

Güven ilişkisi kurulamadığı zaman kulüpte rahat edebilmenin güçleştiğini kaydeden Loris Karius, bunlar dışında hem stadyumda bulunan taraftarlar hem de takım arkadaşlarıyla iyi zaman geçirdiğini anlattı. 

"Üst düzey liglerde yer almak istiyorum"

Almanya'nın evi olduğunu ve orada oynamayı istediğini aktaran kaleci, İngiltere'nin de mükemmel olduğunu, fakat İspanya ve İtalya konusunda tecrübe sahibi olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

Loris Karius, yeni bir macera aramaması gerektiğini aktararak, kariyerinin son döneminde egzotik bir tercih yapabileceğini, fakat şu an 26 yaşında olması dolayısıyla üst düzey liglerde yer almak istediğini kaydetti.

Yorumlar (0)