Kadro dışı bırakılmıştı, suskunluğunu bozdu!

Galatasaray'da yabancı kuralı nedeniyle sözleşmesi askıya alınan Martin Linnes, Norveç basınına açıklamada bulundu.

SPOR 03.10.2019, 17:41 03.10.2019, 17:45
Kadro dışı bırakılmıştı, suskunluğunu bozdu!

Martin Linnes, sarı-kırmızılı takımda kadro dışı kalmasının ardından Norveç'in Dagbladet gazetesine konuştu.

Sözleşmesi yabancı kuralı nedeniyle ocak ayına kadar askıya alınan Norveçli oyuncu, "Beklemediğim bir durumdu. Transferin son gününde bir anda dışarıda kaldım ve herhangi bir kulüp bulamadım. Şu an her günüm ocak ayında neler olacağını düşünmekle geçiyor" şeklinde bir açıklamada bulundu.

"Çok büyük bir sürpriz oldu"

28 yaşındaki futbolcu, "Geçen sezon yeni bir kontrat alınca çok iyi sinyaller verilmişti. Bu durum bana çok büyük bir sürpriz oldu" dedi.

"Çok sık denk gelmediğimiz, sürpriz bir durum"

Norveç millî takım antrenörü Per Joar Hansen, "Bugünün futbolunda çok acımasız şeyler olabiliyor. Futbol inanılmaz derecede zor bir endüstri. Bazen futbolcular da sert ve kuşkucu olabiliyorlar. Kulüpler de öyle. Bir teknik direktör seni isterken, bir diğeri istemeyebiliyor. Bu yeni bir düzen.Martin, bu durumdan çok etkilenmiş. Türkiye'de çok büyük bir kulüpte oynuyor. Takımının şampiyonluklarında payı var ve Şampiyonlar Ligi'nde de oynadı. Böylesine bir oyuncunun dışarıda bırakılması çok sık denk gelmediğimiz ve sürpriz bir durum. Bana gerçekten çok garip geliyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

Martin Linnes'in, Norveç millî takımının İspanya ve Romanya karşılaşmalarında forma giymeyeceği bildirildi.

Yorumlar (1)
İbrahim taner 5 yıl önce
Sen adamla sözleşmeni yap kadronda yabancıya yer olmadığını bile bile sonrada askıya al