Joao Pedro, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Kadrosunu önemli isimlerle zenginleştiren ve teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde sezona fırtına gibi giren Fenerbahçe, yeni transferlerden Joao Pedro'dan verim alamadı. 4 milyon 680 bin euro bedelle transfer edilen Pedro'nun takımdan gönderilebileceği iddia ediliyor. Brezilyalı hücumcuyla ilgili son kararını verecek olan Jesus'un, raporunu yönetime sunacağı öne sürülüyor.

SPOR 16.11.2022, 17:05 17.11.2022, 09:04 Hakan Öksüz
Joao Pedro, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Önceki sezon Spor Toto Süper Lig'i şampiyon Trabzonspor'un ardından ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, 2022-2023 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başladı. Geçen sezonda ikinci yarının son bölümünde teknik direktör İsmail Kartal ile çıkışa geçen sarı lacivertliler, ligin bitmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hıza kazandırdı.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllığına anlaşan Fenerbahçe, önemli isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Luan Peres, Joao Pedro, Michy Batshuayi, Willian Arao, Lincoln, Emre Mor, Gustavo Henrique, Joshua King, Alioski ve Bruma'yı renklerine bağlayan Fenerbahçe, hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esti.

4 milyon 680 bin euro bedelle kadroya katıldı

Etkili gol ayaklarıyla rakip savunmaların korkulu rüyasına dönüşen Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte tam bir hücum takımına dönüştü. Takıma pozitif bir sinerji oluşturan Jorge Jesus, yeni transferlerden olan Joao Pedro'dan verim alamıyor. 4 milyon 680 bin euro bedelle Cagliari'den transfer edilen Brezilyalı forvet, beklenen performansı sergileyemedi.

Son karar Jesus'un

Sezon başında Joao Pedro'yu renklerine bağlamak için Galatasaray ile girdiği transfer yarışını kazanan Fenerbahçe, umduğunu bulamadı. İtalyan ekibi Cagliari'de etkileyici bir performans ortaya koyan Brezilyalı oyuncunun sakatlanması, sarı lacivertlilerin en büyük şanssızlıklarından oldu. Fenerbahçe formasıyla çıktığı 15 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki hücumcuyla ilgili son kararı teknik direktör Jesus verecek.

Yorumlar (0)