İspanyol sol kanat Samu Saiz, Sivasspor'da

Demir Grup Sivasspor, İspanyol sol kanat Samu Saiz'i 1,5 yıllığına kadrosuna kattı. İşte Real Madrid altyapısında yetişen Samu Saiz'in kariyeri...

SPOR 27.01.2023, 22:58 28.01.2023, 14:59 Hakan Öksüz
İspanyol sol kanat Samu Saiz, Sivasspor'da

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak direkt olarak son 16 turuna kalan Demir Grup Sivasspor, ligde kötü günler geçiriyor. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 19 karşılaşmadan sadece 4'ünü kazanabilen Sivasspor, 18 puanla 16'ncı sırada yer alıyor. 

1,5 yıllık sözleşmeye imza attı

Ligdeki kötü gidişatını durdurmak isteyen Sivasspor, Avrupa'da da ilerleyebilmek için kadrosunu genişletmek istiyor. Ara transfer dönemini değerlendiren Sivasspor, İspanyol sol kanat Samu Saiz'e imza attırdı. İspanyol takımı Girona'dan transfer edilen 32 yaşındaki sol kanat, kendisini 1,5 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Samu Saiz'in kariyeri

Futbolculuk kariyerine Real Madrid altyapısında başlayan Samu Saiz, on numara bölgesinde de görev yapabiliyor. Daha önce Atletico Madrid B, Sevilla Atletico, Getafe, UD Almeria, Leeds United ile Huesca gibi takımların formasını giyen İspanyol sol kanat, 419 maçta 73 gol ve 43 asistle oynadı. 

Yorumlar (0)