İmkansızı başardı 100 bin doları aldı!

Los Angeles Lakers-Detroir Pistons arasında oynanan NBA karşılaşmasında bir taraftar, inanması güç bir başarı elde ederek  100 bin dolar kazandı.

SPOR 06.01.2020, 12:13
İmkansızı başardı 100 bin doları aldı!

NBA’de Los Angeles Lakers’ın Staples Center’da Detroit Pistons’ı konuk ettiği karşılaşma, eşine ender rastlanan bir olaya sahne oldu. Bir taraftar, orta sahadan attığı şutu potanın içinden geçirerek, 100 bin dolarlık ödülün sahibi oldu.

Maçın devre arasında düzenlenen etkinlikte orta sahadan basket atmayı başaran taraftar, büyük sevinç yaşadı. Dean Tran isimli 40 yaşındaki taraftar, attığı basketin ardından yaptığı sevincin LeBron James’e bakarak geliştiğini dile getirdi. USA Today’a o anları anlatan Dean Tran, “Böyle bir başarıda nasıl davranacağınıza karar vermek zordur. Ancak o an LeBron James’in bana baktığını ve bu şekilde hareket ettiğini gördüm. Ben de aynısını yaptım. Büyük bir LeBron James taraftarıyım. Bu nedenle bu anı hayatım boyunca unutmayacağım” şeklinde konuştu.

Kendisine parayı nasıl harcamayı düşündüğü sorusuna Tran, heyecanla “Ferrari alacağım” yanıtını verirken, kısa bir süre sonra “Tabi önce eşime danışmam gerekiyor” dedi.

Los Angeles Lakers'ta oynayan LeBron James, Cleveland Cavaliers forması giyerken de bir taraftar yine orta sahadan basket atma başarısı göstermişti. O taraftar da 75 bin dolarlık ödülü almıştı. Büyük bir tesadüf eseri yine LeBron James’in oynadığı bir karşılaşmada benzer bir olaya şahit olundu.
 

Yorumlar (0)