Ibrahimovic'e Tottenham'ın kapıları kapandı!

Tottenham Teknik Direkötür Jose Mourinho, Zlatan Ibrahimovic'in transfer listelerinde olup olmadığı şeklinde kendisine yöneltilen soruyu olumsuz cevapladı. Mourinho, transferin neden gerçekleşmeyeceğini de söyledi.

SPOR 27.11.2019, 15:09
Ibrahimovic'e Tottenham'ın kapıları kapandı!

Efsane futbolcu Zlatan Ibrahimovic’in Avrupa’ya geri dönmek için hazırlıklar yapması birçok takımın taraftarında heyecan uyandırmaya başladı. Los Angeles Galaxy ile olan sözleşmesi 1 Ocak 2020'da sona erecek olan Zlatan Ibrahimovic’in Avrupa’da hangi kulüpte oynayacağı büyük bir merakla beklenirken, Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho bu transfer için kapıları kapadı.

Olympiakos ile oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından önce gerçekleşen basın toplantısında Jose Mourinho “Zlatan Ibrahimovic harika bir oyuncu, harika bir insan… Kulüple ilişkileri de oldukça gelişmiş. Ancak elimizde Harry Kane gibi bir forvet varken Zlatan Ibrahimovic’in gelmesi mantıksız olur. Elimizde İngiltere’nin en iyi golcüsü var. Dünyanın da en iyi ilk üç golcüsü arasında… Bu nedenle Zlatan Ibrahimovic’in Tottenham’a gelmesine imkan yok” ifadelerine yer verdi.

jose mourinho ile ilgili görsel sonucu

Jose Mourinho, Olympiakos karşılaşmasında ikinci gol öncesi topu oyuna erken sokan top toplayıcı hakkında da karşılaşmadan sonra açıklama yaptı. “Zeki top toplayıcıları seviyorum” diyen Portekizli teknik adam “Oyunu iyi okuyan top toplayıcılar çok değerli… Golümüzün asistini yaptı. Maçtan sonra kendisini soyunma odasına davet edecektim ama ortalıktan kaybolmuş” dedi.

Yorumlar (0)