Hasan Ali Kaldırım'ın penaltı yorumuna, Güntekin Onay’dan sert cevap

Trabzonspor-Başakşehir maçında tartışmalı penaltı pozisyonu hakkında soru soran muhabire “Sormanız bile ayıp” şeklinde yanıt veren Hasan Ali Kaldırım, Güntekin Onay’ın radarına girdi. Onay, “Kimin neyi soracağına Hasan Ali karar vermiyor.” diyerek uzaması muhtemel tartışmaya son noktayı koydu. 

SPOR 26.12.2021, 08:34 27.12.2021, 09:25
Hasan Ali Kaldırım'ın penaltı yorumuna, Güntekin Onay’dan sert cevap

Trabzonspor, ligde en uzun süre namağlup ilerleyen takım olarak rekora koşarken Başakşehir engeline takılmaktan son anda kurtuldu. 0-0 biten maç sonrasında açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım, lige adeta damgasını penaltı pozisyonuna da değinerek şu ifadeleri kullandı: “Sahaya, 3 puan için çıktık o yüzden 1 puan bizim için azdı. Oyun olarak biz kazandık fakat kimse iyi oyuna 3 puan vermez. Daha iyisini yapabiliriz. Galatasaray maçı bizim için tecrübe oldu. Bu maçta da bunu gördük çünkü çok daha iyi oynadık. İyi bir yoldayız ve hocamızla her geçen gün daha iyiye doğru yol alıyoruz. Hedeflerimiz var.” 



“Penaltı yoktu, sormanız bile ayıp” 

Maçtaki penaltı pozisyonu hakkında soru yönelten muhabir karşısında ise Hasan Ali Kaldırım’ın yanıtı sert oldu: “Beni arkadan iten, Trabzonsporlu futbolcuydu. Ben bile bile elle müdahalede bulunmadım. Top, ayağımdan elime çarptı. Orada penaltı verilseydi tüm Türkiye itiraz ederdi. Basit pozisyondu ve penaltı yoktu, sormanız bile ayıp.” 



Güntekin Onay, Hasan Ali’ye tepki gösterdi 

Sunduğu spor programında Hasan Ali’nin röportajını yorumlayan Güntekin Onay, büyük tepki gösterdi: “Hasan Ali’nin ‘sormanız ayıp’ dediği pozisyon şu anda Türkiye’nin konuştuğu bir pozisyon. Kimin neyi soracağına ya da konuşacağına Hasan Ali karar veremez. Hasan Ali futbolunu oynayarak işini yapıyorsa muhabir arkadaş da soru sorarak işini yapıyor.” 

Yorumlar (0)