Hamamcıoğlu projelerini açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü'nde 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, projelerini aktardı.

SPOR 09.06.2022, 00:24
Hamamcıoğlu projelerini açıkladı

Hamamcıoğlu, Galatasaray'ın problemlerini hep birlikte hareket ederek çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Kulüp personellerinin daha verimli çalışması adına uygun koşullar oluşturacaklarını söyleyen Hamamcıoğlu, "Ofisler danışmanlarla dolu olmayacak." dedi. 

"Hayal satmıyoruz"

Kulüpte güven ortamı oluşturmaları gerektiğinin altını çizen Hamamcıoğlu, şunları kaydetti:

"Kulübün her hususta yönetilebilir bir hale gelmesi elzem. Kadromuz bunun için yeterli. Bağlantılarımız, deneyimimiz ve kudretimiz var. Eğer kuvvetli bir yönetim olursak hiç kimse önümüzde duramaz. Fakat, 'Bir yıl içinde 250 milyon dolarlık borcu kapacağız, kasa kolaylığı tesis edeceğiz, gayrimenkul satacağız...' gibi vaatlerimiz olamaz. Biz hayal satmıyoruz."

"Çözüm ortaklarımız hazır"

Hamamcıoğlu, futbolda bir vizyona sahip olduklarına işaret ederek, "2022-23 sezonunda lig ve kupayı kazanmak istiyoruz. Bunu yapmak için pahalı futbolcuya imza attırmak şart değil. 2023-24'te Avrupa'ya dönmek zorundayız. Oyunumuz baskılı olmalı, topa sahip olmalıyız. Her daim zirveyi hedeflemeliyiz. Oyun sistemimiz kompakt olmalı. Altyapıya önem vereceğiz. Liyakatli kişiler tarafından yönetilmesini sağlamalıyız. Amatör şubelerdeki maddi sorunları çözmeliyiz. Çözüm ortaklarımız hazır durumda. Futbolda vizyonumuz budur." şeklinde konuştu. 

"Florya'yı taşıyacağız"

Hamamcıoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arazinin çok değerli olduğunu söyleyerek, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu arazinin 22 dönümlük kısmı bizim, 60 dönüm ise kamunun. Buraya sığmıyoruz. Büyükçekmece'de 109 dönüm büyüklüğünde bir arazimiz var. Florya'yı boşaltmayı ve Büyükçekmece'ye taşınmayı hedefliyoruz. 

Kemerburgaz'daki arazimizde ise futbol haricindeki diğer şubelerin yer alacağı bir merkez haline getirmeyi amaçlıyoruz. 

Galatasaray Adası bizimdir, bizim kalacak. Kimse heveslenmesin. 

Mecidiyeköy'deki kulüp binasını rezidans yapacağız ve kiralık olarak kullanacağız. Beyoğlu'ndaki binamızda ise voleybol akademisi kuracağız. 

Sayın Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkullerine ilişkin projelerine ise karşı çıkıyorum."

Yorumlar (0)