Guardiola: Dünyanın en iyisi değilim!

Kariyerinde 30 kupa kazanan Pep Guardiola, "Hiçbir zaman için dünyanın en iyi teknik direktörü olduğumu düşünmedim" ifadelerini kullandı.

SPOR 13.02.2020, 12:11
Guardiola: Dünyanın en iyisi değilim!

Pep Guardiola, İngiltere’nin Sky Sport kanalına verdiği röportajda önemli sorulara yanıt verdi.

Bazı kesimlerin dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterdiği 49 yaşındaki çalıştırıcı, "Hiçbir zaman en iyi teknik direktör olduğumu düşünmedim" dedi.

İspanya, Almanya ve İngiltere’de toplam 30 kupa kazanan Guardiola, kendisinden daha iyi teknik direktörlerin olduğunu belirtti.

"Sıra dışı oyuncularım vardı"

Guardiola, "Hayatım boyunca en iyi olduğumu hiç hissetmedim. Barcelona’da üst üste 6 kupa kazandığımda da bunu hissetmedim. Kazandım çünkü büyük kulüplerde çalıştım ve sıra dışı oyuncularım vardı" ifadelerini kullandı.

Dünyada çok başarılı menajerler olduğunu kaydeden Guardiola ''Onların belki iyi kulüpleri ve oyuncuları yok. Ben iyi bir teknik direktörüm ancak en iyisi değilim. Manchester City gibi bir takımım olmasa asla kazanamazdım’’ şeklinde konuştu.

Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City’de 8 lig şampiyonluğu kazanan Guardiola 2 defa Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldırdı.

Yorumlar (0)