Göztepe'de Emre Çolak depremi: Sözleşmesi feshedildi

Spor Toto 1'nci Lig'de mücadele eden Göztepe'de top koşturan Emre Çolak, kötü performansı nedeniyle eleştiriliyordu. Önceki hafta kadro dışı bırakılan oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiği kaydedildi. Galatasaray'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Çolak, İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'da da top koşturmuştu.

SPOR 21.11.2022, 13:55 22.11.2022, 09:34 Hakan Öksüz
Göztepe'de Emre Çolak depremi: Sözleşmesi feshedildi

Önceki sezon topladığı 28 puanla 19'uncu sırada yer alan ve Spor Toto Süper Lig'e veda eden İzmir ekibi Göztepe, Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele veriyor. Spor Toto 1'nci Lig'de dün oynanan maçta lider Eyüpspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe, eski günlerini mumla arıyor. Ligde bu sezon oynadığı 13 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Göztepe, topladığı 17 puanla 12'nci sırada yer alıyor.

Geçen hafta kadro dışı kalmıştı

Kötü gidişatını sürdüren İzmir ekibi, önceki yılın ağustos ayında Başakşehir'den bedelsiz olarak transfer edilen Emre Çolak ile yollarını ayırdı. Edinilen bilgilere göre önceki hafta kadro dışı bırakılan Emre Çolak ile görüşme yapan Göztepe yönetimi, oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini duyurdu. 

Göztepe formasıyla gol ve asist üretemedi

Spor Toto Süper Lig'e yükselme hedefiyle sezona başlayan Göztepe, Başakşehir'den transfer edilen 31 yaşındaki orta saha oyuncusundan beklediği performansı alamadı. Emre Çolak, İzmir ekibinin formasıyla çıktığı 9 maçta gol ve asist yapma başarısı gösteremedi. Etkisiz bir performans sergileyen Emre Çolak, Göztepe taraftarının tepkisini aldı.

Emre Çolak'ın kariyeri

Kariyerine Galatasaray'ın altyapısında başlayan Emre Çolak, sarı kırmızılı formayla çıktığı 180 maçta 19 gol ve 19 asistlik performans sergiledi. 2016'da İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'ya transfer olan deneyimli orta saha, burada forma giydiği 79 karşılaşmada 7 gol ve 10 asistle oynadı. Emre Çolak, daha sonra Al-Wehda, Karagümrük ve Hatayspor gibi takımlarda da top koşturdu.

Yorumlar (0)