Gomis'ten dönüş sinyalleri! Ocak'ta geliyor mu?

Galatasaray'ın eski forvet oyuncusu, taraftarın gözdesi Bafetimbi Gomis, geri dönüş sinyalleri verdi! 

SPOR 18.11.2019, 14:10
Gomis'ten dönüş sinyalleri! Ocak'ta geliyor mu?

Galatasaray; Radamel Falcao'nun bir türlü sahalara dönememesi ve Florin Andone'nin teknik heyet ve taraftarları şoke eden sakatlığından sonra forvetsiz kaldı. Galatasaray'ın bu zor zamanında devre arası transfer dönemi de yaklaşırken herkesin çok sevdiği bir kişiden teknik heyeti umutlandıran bir mesaj geldi!

"Her zaman yanınızdayım"

Galatasaraylıların çok sevdiği Bafetimbi Gomis, sosyal medya üzerinden Galatasaray forması giydiği bir fotoğrafını paylaşarak "Her zaman yanınızdayım" mesajı yolladı. Gomis'in paylaşımı Galatasaray taraftarlarında büyük bir sevince yol açtı.

Yönetimden haber bekliyor

Galatasaray paylaşımı yapan Gomis'in yönetimden haber beklediği, yakın arkadaşlarına da İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok özlediğini, şartların oluşması durumunda dönmeye her zaman hazır olduğunu söylediği iddia ediliyor.

Cengiz ve Gomis'in arası bozuk!

Galatasaray taraftarını umutlandıran transfer iddiasının gerçeğe dönüşebilmesi için her şeyden önce Başkan Mustafa Cengiz ve Gomis arasındaki arasındaki gerginliğin sona ermesi gerekiyor. Galatasaray Başkanı, havaalanında karşılaştığı Gomis'in kendisine selam vermemesi üzerine “Selam verse ne olur, vermese ne olur. Bizden para istedi. O rakamları veremediğimiz için ayrıldı” şeklinde konuşmuştu. İkilinin arasının kötü olduğu iddia ediliyor.

Yorumlar (0)