112 ekibi çarptığı paşa için ağladı

Konya ilinin Seydişehir ilçesinde görevli 112 acil yardım ambulansı bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışırken 'Paşa' isimli köpeği ezdi. Ambulans içindeki hastayı hastaneye yetiştiren sağlık çalışanları, hızla geri dönüp 'Paşa'ya müdahale ettiler.

YAŞAM 18.11.2019, 14:10
112 ekibi çarptığı paşa için ağladı

Geçtiğimiz günlerde Konya ilinin Seydişehir ilçesinde görevli 112 acil sağlık hizmetleri çalışanları 29 yaşındaki Paramedik görevlisi Neslihan Tuncel, 24 yaşındaki ATT görevlisi Hayrinisa Çağşak ve 34 yaşındaki sürücü Yasin Uğurlu, kolostomili (yüksek ateş ve karın ağrısı) hastası 30 yaşındaki Erol Öztürk'ü hastaneye yetiştirmek için ambulansa aldı.

Sağlık çalışanları ambulansta bulunan hastayı hastaneye yetiştirmek için hız yaparken seyir hâlinde oldukları güzergâhta aniden önlerine çıkan köpeğe çarptı. Sağlık ekibi ambulans içindeki hastanın hayatı söz konusu olduğu için hastaneye yetiştirmek amacıyla durmadan yoluna devam etti. Ambulansta bulunan 34 yaşındaki hastayı Seydişehir Devlet Hastanesine teslim ettikten sonra hızla olay yerine geri dönen ekip, yaralı köpeğe müdahale etti.

Veteriner çağırıldı

Sağlık çalışanlarının ilk müdahalesinin ardından, isminin "Paşa" olduğu öğrenilen yaralı köpeğe olay yerine çağrılan veteriner müdahale etti. Bu sırada sağlık çalışanları gözyaşlarına hakim olamadı.

Veteriner kliniğine kaldırılan 'Paşa' isimli köpek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yorumlar (0)