Gençlerbirliği kötü giden seriyi Beşiktaş maçında yıktı

Süper Lig'de 4. haftadasında Gençlerbirliği'ni evinde konuk eden Beşiktaş, sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

SPOR 04.10.2020, 18:46
Gençlerbirliği kötü giden seriyi Beşiktaş maçında yıktı

Süper Lig'de 4. haftada Beşiktaş evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Dolmabahçe'de oynanan karşılaşmayı Gençlerbirliği 1-0 kazandı ve siyah beyazlı ekip kötü gidişatını noktalayamadı.

Stancu'dan klas bir gol

Gençlerbirliği'nin galibiyeti aldığı golü, 8. dakikada Rumen golcü, Bogdan Stancu'dan geldi. Kalan dakikalarda Beşiktaş'ın baskısı sonuç vermedi, siyah beyazlı ekipte ise 2. yarıda 75. dakikada Welinton sakatlanıp kenara gelmek durumunda kaldı.

Süper Lig'e Beşiktaş kötü başladı

Bu sonuçla birlikte sezonda ilk golünü atıp ilk galibiyetini alan Gençlerbirliği, puanını 4'e çıkardı. Art arda 2. mağlubiyetine alan Beşiktaş ise puan listesinde 4 puanda kaldı.

Süper Lig'de Beşiktaş 6. haftada deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Gençlerbirliği ise 5. haftada Denizlispor'u evinde konuk edecek.

Gençlerbirliği kötü seriyi yıktı

Gençlerbirliği konuk etmiş olduğu son beş Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş'ın serisi de bu maçla birlikte bitmiş oldu. Bu maçla birlikte Beşiktaş ile oynamış olduğu son 11 Süper Lig maçında da gol yiyen Gençlerbirliği, 12. maçda kötü giden seriyi noktaladı.

Yorumlar (0)