Galatasaraylıları heyecanlandıracak Yusuf Demir gelişmesi: "Girişimlere başladık"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türk asıllı Avusturyalı oyuncu Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynaması amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile temasa geçtiklerini açıkladı.

SPOR 19.09.2022, 16:40 20.09.2022, 16:14
Galatasaraylıları heyecanlandıracak Yusuf Demir gelişmesi: "Girişimlere başladık"

Başkan Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda gerçekleştirilen sponsorluk imza töreninde soruları cevapladı.

“Yusuf Demir için girişimlere başladık”

Yeni transferlerden Yusuf Demir'in Türk statüsünde oynaması amacıyla girişimde bulunup bulunmayacakları ile ilgili soru üzerine Özbek, "Yusuf Demir ile ilgili temaslarımız devam ediyor. Türk futboluna büyük hizmetler verebileceğini düşündüğümüz çok genç bir oyuncumuz. Bu genç yaşta oldukça başarılı performansı oldu. Bu açıdan temaslarımız var. Federasyonumuzun da buna pozitif bakacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

“Artık camiada sevgi iklimi hakim olmalı”

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Galatasaray’ın eski başkanlarından Adnan Polat'ın 11 yılın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne ve Nef Stadı'na gelmesiyle ilgili şunları söyledi:

"Seçildiğimiz günden bu yana hep Galatasaray'ın barışması, artık camiada sevgi ikliminin hakim olması gerektiğini savunduk. Hangi projeyi getirirsek getirelim, ne yaparsak yapalım, kulüp içinde barışı sağlayamazsan bu projelerin başarı yakalaması mümkün değil. Camianın büyük bir bölümü bunun bir ihtiyaç olduğunu anlıyor. Birbirimize darılmışız, küsmüşüz. Ne oldu? Kavga neyi getirir? Galatasaray'da artık kavgayı sona erdirmek, birleşmek istiyoruz. Projelerimizin başarıya varması için buna ihtiyacımız var. Adnan Bey'i çağırdım. Kendisi 11 yıldır kulübe uğramayan, küsmüş bir başkanımızdı. Buna artık son verdik. Yalnızca Adnan Bey değil, Galatasaray'da küs olan, camiada kavga eden herkesi barışmaya çağırıyorum. Adnan Bey ile projelerimizden söz ediyoruz. Kendisi çok iyi bir Galatasaraylı. Projelere desteğini her zaman verecek. Artık Galatasaray'da barış ikliminin hakim olması gerektiğini herkes görüyor. Barış iklimiyle sportif anlamda da başarı geliyor. Bu sevgi hemen her şeye aksediyor. Galatasaray'ın barış ve sevgi iklimine ihtiyacı var. Buna kim hizmet veriyorsa, başımızın üstünde yeri var."

Yorumlar (0)