Galatasaraylı futbolcular dansöz oynattılar büyük tepki çektiler!

Derbide oldukça kötü bir şekilde oynayan Galatasaraylı oyuncuların karşılaşmanın ardından bir partiye katılmış olduğu görüntüler sosyal medyada ortaya çıktı. Oyuncuların karşılaşmanın ardından bu hareketi, Galatasaraylı taraftarlardan büyük tepki aldı.

SPOR 30.10.2019, 17:48 02.11.2019, 20:52
Galatasaraylı futbolcular dansöz oynattılar büyük tepki çektiler!

Süper Lig'in 9. hafta maç programında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmayı Beşiktaş 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Karşılaşmada kötü bir şekilde oynayan sarı-kırmızılı takımın oyuncularının karşılaşmanın ardından bir partiye katıldığı ortaya çıktı. Futbolcuların karşılaşma sonrasında ki bu hareketi, Galatasaraylı taraftarları bir hayli kızdırdı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde; Babel, Donk ve Lemina'nın bir doğum günü partisine katıldığı ve dansöz oynattığı görülüyor.

Diğer yandan, maçtan önce, "Oğlum bugün başarılı bir ameliyat geçirdi ve onun yanında olmalıydım. Bu sebeple bugün derbide sadece tüm kalbim ve inancımla takımımı destekliyor olacağım" sözleriyle karşılaşmada forma giyemeyeceğini söyleyen Donk'un da partide olması, taraftarlardan büyük tepki aldı.

Yorumlar (0)