Galatasaray seriye devam edebilecek mi?

Galatasaray, Süper Lig'in 12. hafta maçında yarın sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

SPOR 21.11.2019, 09:44 12.01.2020, 16:53
Galatasaray seriye devam edebilecek mi?

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Maçın hakemliğini Yaşar Kemal Uğurlu yapacak.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, geride kalan 11 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. 19 puana sahip olan sarı-kırmızılı takım, haftaya zirvede yer alan Demir Grup Sivasspor'un 2 puan gerisinde averajla 6. sırada yer alarak başladı.

Galatasaray ile hemen hemen aynı performansa sahip olan Medipol Başakşehir'de 12. hafta öncesinde averajla 5. sırada yer aldı.galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Son 2 karşılaşmada yüzü güldü

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de son 2 haftada yaşadığı galibiyetlerle girdiği olumsuz havayı dağıttı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4 karşılaşmada sadece 1 puan alabilen Galatasaray, kötü başladığı Süper Lig'de ise son 2 haftayı 6 puan alarak tamamladı.

Ligin 9. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, 10. haftada sahasında Çaykur Rizespor'u, 11. haftada ise deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-0'lık skorlarla mağlup ederek liderlik yarışını bırakmadı.

İç sahada mağlup olmuyor

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 41 lig karşılaşmasında yenilmedi.

Süper Lig'de Türk Telekom Stadı'nda son yenilgisini 2016-2017 sezonunun 30. haftasında, 6 Mayıs 2017 tarihinde 3-1'lik skorla Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasında çıktığı 41 karşılaşmada da mağlup olmadı.

Galatasaray, söz konusu süreçte 34 galibiyet, 7 beraberlik elde etti.

Club Bragga maçı öncesi galibiyet istiyor

Sarı-kırmızılılar, taraftarının önünde Medipol Başakşehir'i mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge ile yapacağı maça galibiyet yaşayarak çıkmak istiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'ün yanı sıra Fransa'nın Paris Saint-Germain ve İspanya'nın Real Madrid kulüpleriyle A Grubu'nda yer alan Galatasaray, 4. hafta karşılaşmalarından sonra gruptan çıkma şansını elinden kaçırdı.

Sarı-kırmızılı takım, 26 Kasım Salı günü İstanbul'da konuk edeceği Club Brugge'ü yenerek UEFA Avrupa Ligi ümitlerini devam ettirmeye çalışacak.

Yorumlar (0)