"Galatasaray olmasa Fenerbahçe olmazdı"

Sarı-lacivertli takımın başkanı Ali Koç, Fluo şirketiyle yapılan sponsorluk anlaşmasında Galatasaray'la ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

SPOR 09.10.2019, 16:39 09.10.2019, 18:24
"Galatasaray olmasa Fenerbahçe olmazdı"

Fenerbahçe, erkek voleybol takımının forma sırt ve kadın voleybol takımının şort sponsorluğu için Fluo markasıyla 1 yıllığına imza atıldı.

Ülker Stadı'nda kulüp başkanı Ali Koç, başkan yardımcısı Burhan Karaçam, M&T Group Üst Yöneticisi Alexios Mavrogenis ve yönetici Batuhan Manzakoğlu, Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Mariusz Sordyl ve oyuncusu Ulaş Kıyak ile Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Zoran Terzic ve oyunculardan Eda Erdem Dündar katılanlar arasında yer alan isimlerdi.

Ali Koç'tan Galatasaray açıklaması

Saha dışındaki beraberliklerin önemine değinen Ali Koç, spor anlaşmalarının her gün gelişen bir olay olduğunun altına çizerek, Fluo şirketine hoşgeldiniz diyoruz. Fluo şirketi Türkiye'ye Galatasaray ile girdi. Bu, Fenerbahçe, Galatasaray olayı değil. Galatasaray beraberliği olmasa belki burada bu beraberlik olmayacaktı. Saha dışında yapıcı beraberlikler olmalı. Fluo da böyle oldu. Fluo, enteresan bir şirket. Çok büyüyeceklerini düşünüyorum. İnşallah bu markanın tanınmasında Fenerbahçe'nin büyük katkısı olur" dedi.

"Bütün voleybol giderlerimizin yüzde 60'ını sponsorlarımız karşılıyor"

Yapılan sponsorluk anlaşmalarının sadece giderlerin yüzde 20'sinde yardımcı olduğunu belirten Koç, "Voleybol branşımızı tebrik etmek istiyorum. Bizim bütün voleybol giderlerimizin yüzde 60'ını sponsorlarımız karşılıyor. Başka hiçbir şubemiz bunun yanına bile yaklaşamıyor. Fenerbahçe USA derneğimize teşekkür etmek istiyorum. Başkan Fatih Bey aracılığıyla tanıştık. Derneklerimizin faydasını burada bir kez daha görmüş olduk. Spor okullarında kadın futbolunu başlatıyoruz. Kaza geçiren VakıfBank teknik heyetine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" şeklinde bir açıklamada bulundu.
 

Yorumlar (0)