"Galatasaray maçı, yılın maçı olacak"

Club Brugge'ün Angolalı futbolcusu Clinton Mata, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmadan önce açıklamalarda bulundu.

SPOR 24.11.2019, 16:43 12.01.2020, 16:29
"Galatasaray maçı, yılın maçı olacak"

Club Brugge'de forma giyen Clinton Mata, salı günü İstanbul'da Galatasaray ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmanın öncesinden açıklamalar yaptı.

Başarılı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Galatasaray maçı, şüphesiz bizim için yılın maçı olacak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iyi performanslar gösterdik. Her şey mümkün. İkinci sırayı bile alabiliriz. Real ve PSG birbirleriyle oynayacak. Ardından, Real Madrid ile evimizde bir maçımız var. Her büyük takım Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek ister. Bizim de bu hırsımız var." dedi.

"Karakterimizi sahaya yansıtmayı başardık"

Galatasaray'a karşı kolay bir maç oynamayacaklarının söyleyen Mata, "İstanbul'da daha önce hiç oynamadım. Oradaki atmosferi gerçekten çok merak ediyorum. Real Madrid ve PSG deplasmanlarında karakterimizi sahaya yansıtmayı başardık." şeklinde konuştu.

Hedeflerini de açıkça dile getiren Angolalı futbolcu, "İstanbul'da en iyi sonucu almaya çalışacağız. Kesinlikle kazanmak istiyoruz." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Galatasaray-Club Brugge karşılaşması salı akşamı saat 20.55'te İstanbul'da oynanacak.

Yorumlar (0)