Galatasaray'ın, Avrupa'ya en kötü vedası!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde en kötü hücum performansını sergiledi. Sarı-kırmızılı takım, deplasmanda oynadığı PSG maçında 5-0 mağlup oldu ve grupta 2 puanla son sırada yer aldı.

SPOR 12.12.2019, 09:06
Galatasaray'ın, Avrupa'ya en kötü vedası!

Galatasaray, yalnızca puan olarak değil aynı zamanda hücum performansında da beklentilerin altında altı. Sarı-kırmızılı takım, attığı tek gol dışında en az şut çeken ve en az kaleyi bulan ekip oldu.

galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Sarı-kırmızı takım, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon grup aşamasında oldukça kötü bir performans ortaya koydu. Galatasaray iki puanla son sırada kalırken yalnızca bir gol atabildi. Aslan, attığı tek golle 2019-2020 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında en az gol atan ve çektiği 10 isabetli şut ile en az kaleyi bulan kulüp oldu.

galatasaray ile ilgili görsel sonucu

Kaleye en az şut çeken takım

Galatasaray, aynı zamanda kaleye toplam çektiği 48 şutla en az şut çeken takım konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılı takım yediği 14 golle kalesinde en çok gol gören ilk 5 takım arasında da yerini aldı.

adem büyük şampiyonlar ligi ile ilgili görsel sonucu

1 gol 2 puan

İlk karşılaşmasında Club Brugge ile 0-0 berabere kalarak 1 puanla gruba başlayan Galatasaray, sonraki maçlarında büyük zorluk çekti. Sarı-kırmızılı ekip, diğer puanını da Belçika temsilcisinden aldı. Rakibin son dakikalardaki golüyle 1-1 biten maçta Galatasaray'ın tek golünü Adem Büyük attı.
 

Yorumlar (0)