Galatasaray'ı zorlu mücadeleler bekliyor!

İki yıldız futbolcusu Falcao ve Andone'nin sakatlık yaşamasıyla derinden sarsılan Galatasaray'ı zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de ve Avrupa'da kader maçlarına çıkacak.

SPOR 17.11.2019, 16:04 12.01.2020, 17:42
Galatasaray'ı zorlu mücadeleler bekliyor!

Sarı-kırmızılı takım, millî maçlar sebebiyle lige verilen aranın arından oldukça zorlu bir fikstürle yola devam edecek. Tecrübeli oyuncuları, Falcao ve Andone'nin sakatlanmasının ardından sıkıntılar yaşamaya başlayan Galatasaray, bu süre zarfında çok kritik maçlarda mücadele edecek.

Çaykur Rizespor ve Gaziantep Futbol Kulübü'ne karşı aldıkları galibiyetle Süper Lig'de moral bulan sarı-kırmızılılar, Cuma günü Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, bu karşılaşmadan 4 gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile mücadele edecek.

Avrupa Ligi'nde devam etmek isteyen Fatih Terim ve ekibi, Türk Telekom Stadı'nda rakibini mağlup etmek istiyor.

Sarı-kırmızılı kulübü Brugge maçının ardından zorlu Trabzon deplasmanı bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, daha sonra Süper Lig'de zirve yarışında olan Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ki son karşılaşmasını 11 Aralık'ta A grubunda liderliğine devam eden Paris Saint Germain ile yapacak.

Sarı-kırmızılılar, 20 günde oynayacağı 6 kritik maçtan iyi sonuçlar alarak, ligde ve Avrupa'da ilerlemek istiyor.

Yorumlar (0)