Galatasaray, Götze'yi yakın markaja aldı!

Önceki sezon hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan ancak yeni sezona kötü başlayan Galatasaray'ın, Radamel Falcao'dan sonra yeni bir yıldızı daha kadrosuna katacağı iddia edildi.

SPOR 07.12.2019, 18:38
Galatasaray, Götze'yi yakın markaja aldı!

İddialara göre Galatasaray'da yönetim, Dortmund'da oynama şansı bulamayan Mario Götze'nin menajerliğini yapan babasıyla görüştü.

Alman yıldızın babasından olumlu yanıt aldıklarını söyleyen Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, "Dortmund, sözleşme yenilemeyen Götze'yi sezon sonunda bedava kaptırmaktansa bize çok uygun bir rakama satabilir" ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılıların Belhanda, Nagatomo ve Mariano'dan gelecek paranın bir bölmünü, Götze transferi için kullanacağı bildirildi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut GYO ile Florya arazisiyle yapılan anlaşmanın ardından sorulan "Takımda taraftarların seveceği ünlü yıldızlar olacak mı?" sorusuna "Keşke bildiğimiz Sneijder ve Drogba olsa da keşke onlarla beraber oynasak. Galatasaray gibi büyük takımlar en az 1-2 dünya yıldızıyla beraber yürür fakat gerisini sahada ölümüne mücadele veren insanlarla yürüyeceği de kesin. Ünlü futbolcular her zaman gelir" şeklinde cevap vermişti.

Yorumlar (0)