Galatasaray antrenmanında gerginlik

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezona hazırlık çerçevesinde Avusturya'da yapılan kampta futbolcular Patrick van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu arasında gerginlik meydana geldi. Olayın ardından paylaşımda bulunan Aktürkoğlu ve van Aanholt, aralarında hiçbir problem olmadığını ifade etti.

SPOR 12.07.2022, 19:20
Galatasaray antrenmanında gerginlik

Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında gerçekleştirilen ve ilk kısmı basın mensuplarına açık olan antrenmanda oyuncular arasındaki gerginlik, 5'e karşı 2 pas çalışması esnasında yaşandı.

Basın mensuplarının sahadan ayrılmaya başladığı esnada meydana gelen olayda van Aanholt'un müdahalesinin ardından Aktürkoğlu kendini yerde buldu. Bu pozisyonun ardından önce sözle tartışma yaşayan oyuncular, ardından birbirlerinin üzerine doğru yürüdü.

Araya giren diğer oyuncular, Aktürkoğlu ile van Aanholt'u sakinleştirerek gerginliğin daha da büyümesini önledi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan paylaşım

Aktürkoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, olayın kavga olarak gösterilmesinin yanlış olduğunu kaydetti.

Sarı-kırmızılı oyuncu, antrenmanda meydana gelen olay ile ilgili olarak, şu ifadeleri kullandı:

"İkili mücadelenin ardından takım arkadaşımla bu oyunun doğası gereği yaşamış olduğum tartışma, kavga olarak lanse edildi. Biz aynı hedef için, Galatasaray için ter döküyoruz. Daha iyiyi başarmak adına sınırları zorladığımız çalışma ortamında bu tür şeyler yaşanabilir fakat aramızdaki saygı ve sevgi her daim bakidir."

Van Aanholt: Kerem benim kardeşim

Van Aanholt da kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, Aktürkoğlu ile aralarında herhangi bir problem bulunmadığını ifade etti.

Van Aanholt, şunları kaydetti: 

"Takım arkadaşım ile idman esnasında yaşanan ufak gerginlik, maalesef çok abartılı haberler yapılarak yanlış şekilde yayılmıştır. Kerem benim yol arkadaşım ve kardeşim. Ortak hedefimiz Galatasaray'ın başarısıdır ve aramızda hiçbir problem yoktur."

Yorumlar (0)