Futbolcuları döven hoca Halil Kurt'a soruşturma başlatıldı!

Kayseri'de genç oyuncuları döven ve hakaret eden antrenör Halit Kurt hakkında soruşturma başlatıldı.

SPOR 25.10.2019, 13:29 25.10.2019, 13:32
Futbolcuları döven hoca Halil Kurt'a soruşturma başlatıldı!

Kayseri 1. Amatör Küme takımlarından Kayseri Meysuspor antrenörü Halit Kurt, soyunma odasında futbolcuları dövmüş ve hakaret etmişti. Sosyal medyadan gelen büyük tepkilerin sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, sosyal medyadaki görüntüleri suç unsuru delil olarak kabul ederek Kayseri Meysuspor antrenörü Halit Kurt hakkında detaylı bir soruşturma başlattı.

Detaylı incelemenin ardından Kurt’un disiplin kuruluna sevk edilmesi ve yaptırım uygulanması tahmin ediliyor.

Detaylı soruşturma başlatıldı

TFF Hukuk Müşavirliği’nin başlattığı soruşturma için detaylı bir rapor sunulacak. Bu raporda, öncelikle olayın nerede ve ne zaman gerçekleştiği dikkate alınacak. Sonrasında hakkında bir şikayet olup olmadığına bakılacak.  Antrenörün lisansının tescilli olup olmadığı incelenecek. Daha sonra maçın ‘amatör küme maçı mı, özel maç mı’ olduğuna bakılacak. Maç amatör küme maçı ise Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na; özel maç ise İl Disiplin Kurulu’na sevki gerçekleşecek.

Yapılacak sevkin ardından kulüpten ekstra bilgi alınacak. Futbolcuların görüşüde alındıkran sonra antrenörün savunması istenecek. Tüm bu işlemlerin ardından karara varılacak.

Yorumlar (0)