Filenin Sultanları, Belçika ile karşılaşıyor!

Filenin Sultanları, 2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri B Grubu'ndaki üçüncü ve son karşılaşmasında yarın Belçika ile karşılaşacak.

SPOR 09.01.2020, 10:41 12.01.2020, 15:23
Filenin Sultanları, Belçika ile karşılaşıyor!

Hollanda'nın ev sahipliğinde Apeldoorn kentinde gerçekleştirilen turnuvadaki ilk maçında Almanya'ya 3-1 mağlup olan, ikinci maçında Hırvatistan'ı aynı skorla yenen ay-yıldızlılar, gruptaki son sınavını Belçika karşısında verecek. Maç, TSİ 18.30'da başlayacak.

İki karşılaşmada da kazanan Almanya'nın zirvede olduğu B Grubu'nda, Türkiye ikinci sırada yer alırken henüz tek maç yapan Belçika ve Hırvatistan 3 ve 4. bulunuyor. Gruptaki mücadelede bugün Belçika ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek. Yarın da Türkiye-Belçika karşılaşmasından önce Almanya-Hırvatistan maçı oynanacak.  

A Grubu'nda iki maçını da kazanan ev sahibi Hollanda'nın zirvede yer alıyor. Grupta bugün Bulgaristan-Azerbaycan ve Hollanda-Polonya ile yarın Polonya-Azerbaycan karşılaşmaları yapılacak.

A ve B gruplarında ilk 2 sırayı alacak ekipler, çapraz eşleşme usulüne göre yarı finalde karşılaşacak. Tokyo 2020'ye Avrupa Kıtası'ndan gidecek son takım 12 Ocak Pazar günü yapılacak final maçının ardından belli olacak.
 
 

Yorumlar (0)