Fenerbahçe transferi bitirdi: Bordeaux da istiyordu

Fenerbahçe, Bursaspor'da oynayan Burak Kapacak'ı kadrosuna dahil etti. 21 yaşındaki futbolcu için iki kulüp anlaşma sağladı.

SPOR 06.08.2021, 18:27 07.08.2021, 18:20
Fenerbahçe transferi bitirdi: Bordeaux da istiyordu

Sarı-lacivertli kulüp, bir süredir istediği Burak Kapacak transferinde mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe hem oyuncu hem de kulübüyle el sıkıştı.

Fransa ekibi Bordeaux'un da yakından takip ettiği ve teklifte bulunduğu Kapacak'ın kulüp binasına gelerek resmi sözleşmeyi imzaladığı belirtildi. Fenerbahçe, resmi sosyal medya hesabı üzerinden transferi duyurdu.

Galatasaray da istemişti

Yeşil-beyazlıların mücadele ettiği TFF 1. Lig'de performansıyla göz dolduran genç oyuncu, geçtiğimiz sezon başında da Fenerbahçe'nin listesinde olsa da çeşitli sebeplerden dolayı bu transfer gerçekleşmemişti.

Bir dönem Galatasaray'ın da istediği 21 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda çubuklu forma için mücadele edecek.



Burak Kapacak kimdir?

8 Aralık 1999 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Burak Kapacak, 2012 senesinde Tuna Gençlikspor'da futbol yaşamına başladı.

Kapacak, Altınsaban'da forma giydikten sonra Bursaspor altyapısına girdi. Alt yaş gruplarında bir hayli öne çıkan genç futbolcu, 2018 yılında Bursaspor ile 3 senelik profesyonel sözleşme imzaladı.

Burak sol ve sağ bek mevkilerinde görev alabiliyor.

Yorumlar (0)