Fenerbahçe'nin istenmeyen forvetleri Belçika'da coştu

Fenerbahçe'nin eski iki golcüsü Frey ve Samatta, Belçika Ligi takımlarından Antwerp'de ortaya koydukları etkili performansla alkış topladı.

SPOR 17.01.2022, 22:04
Fenerbahçe'nin istenmeyen forvetleri Belçika'da coştu

Belçika 1'inci Ligi'nin 22'inci hafta müsabakasında Royal Antwerp, evinde Charleroi'yi konuk etti. Karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başaran Antwerp'in gollerini Samatta ve Frey (2) kaydetti.

Gol sayısını 17'ye çıkardı

İsviçreli golcü Frey, bu sezonki gol sayısını 17'ye yükseltti ve 3 de asist yaptı. Damien Comolli döneminde sarı-lacivertlilere transfer olan fakat bir türlü istenileni veremeyen Micheal Frey, bu sezon alkış toplamayı sürdürüyor.

Sarı-lacivertlilerin golcüleri Mergim Berisha, Serdar Dursun ve Enner Valencia'yı da geride bırakan İsviçreli, kendinden bu sezon sıklıkla söz ettirmeyi başardı.

Fenerbahçe ikisini de göndermişti

Sarı-lacivertlilerde oynadığı süre boyunca her iki futbolcu da yetersiz bulunarak kadroda düşünülmemiş ve takımdan gönderilmişti.

Mbwana Samatta, çubuklu formayla çıktığı 33 müsabakada sadece 6 gol atma başarısı gösterirken, asist yapamamıştı. Frey ise sarı-lacivertli formayla çıktığı 23 karşılaşmada 5 gol atmış, 1 de asist üretmişti 

Yorumlar (0)