Fenerbahçe, Mesut Özil'den vazgeçmiyor!

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstikbal Mobilya Kayserispor'u mağlup ederek zirvedeki iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe bir yandan ocak ayı transferi için Fenerbahçeli taraftarların büyük bir heyecanla beklediği yıldız futbolcu için görüşmeler başladı.

SPOR 29.10.2019, 10:29
Fenerbahçe, Mesut Özil'den vazgeçmiyor!

Süper Lig'de ki son iki karşılaşmasında da galibiyet elde eden Fenerbahçe'de moraller yerine gelmeye başladı. Bu yıl şampiyon olarak, 4. yıldızı takmak isteyen kulüp 6 yıllık şampiyonluk özlemine artık dur demek istiyro.

Devre arası transfer dönemi için çalışmalara başlayan sarı-laciverrli takım, teknik heyetin raporu doğrultusunda en başta sol bek olmak üzere birçok bölgeye takviyede bulunmak istiyor. Takımı güçlendirmek amacıyla hareket eden yönetimin ilk hedefi Mesut Özil. Arsenal'in teknik adamı Unai Emery ile birlikte yönetimin ortak kararıyla kadro dışı kalan Mesut Özil için Fenerbahçe bir an önce anlaşmaya varmak istiyor. Özil'in menajeri ile temas kuran Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli girişimlere hız verdi.

Arsenal'in bedelsiz kiralama teklifine olumlu baktığı ancak Mesut Özil'in parasının kendi ödeyeceği kısmının vergisini Fenerbahçe'nin ödemesi talebinde bulundu. 

Yorumlar (0)