Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yarı final için sahaya çıkıyor

Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam sahasında Olympiakos'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, tura kilitlendi. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, taraftarı önünde yarı finale yükselmek istiyor. Zorlu maç öncesi Kanarya'da tek eksik var. Peki Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? Detaylar haberde...

SPOR 18.04.2024, 11:25 Hakan Öksüz
Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yarı final için sahaya çıkıyor

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi çeyrek final turu ilk maçında deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile bu akşam evinde karşı karşıya gelecek. Yunan rakibini yenerek adını yarı finale yazdırmak isteyen Fenerbahçe'nin bir farklı kazanması halinde maç uzatmalara gidecek.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı TV8'de

Fenerbahçe-Olympiakos maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Kritik mücadele, TV8 ekranlarından şifresiz yayınlanacak. Maçı Alman hakem Tobias Stieler yönetecek.

Fenerbahçe'nin Avrupa karnesi

Sarı-lacivertliler, şimdiye kadar Avrupa kupalarında çıktığı 269 maçın 106'sını kazanırken 108'inde mağlup oldu. 365 gol atan Fenerbahçe, 384 gol yedi. Konferans Ligi'nde ise 17 maça çıkan Kanarya, 11 müsabakadan galibiyetle ayrılırken 6 kez yenildi.

Sarı-lacivertlilerde tek eksik var

Fenerbahçe'de ameliyat geçiren Jayden Oosterwolde'nin dışında eksik yok. Mert Hakan Yandaş'ın durumu ise maç saatinde netleşecek. 

Fenerbahçe'nin gol silahları

Bu sezon UEFA Konferans Ligi'nde rakip fileleri altışar kez sarsan Dusan Tadic ile Michy Batshuayi, Olympiakos maçındaki önemli gol silahları olacak. Konferans Ligi'nde bu sezon İrfan Can Kahveci'nin 5, Edin Dzeko'nun ise 4 golü bulunuyor. 

Yorumlar (0)