Fenerbahçe'den 'Ali Palabıyık' tepkisi

Selahattin Baki, "Ivan Bebek diye bir şahsiyetten yoksun bir hakem vardı. Palabıyık’ı kutluyorum. Bugünkü performansıyla onun da önüne geçmeyi başardı." dedi.

SPOR 03.02.2023, 01:34
Fenerbahçe'den 'Ali Palabıyık' tepkisi

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Baki, Adana Demirspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün yalnızca bu sezonun değil son birkaç sezonun özetini gördüklerini kaydetti. 



"Beraberlik golümüzü bile vermemeye kalktı"

Hakemin çok sorunlu bir yönetim ortaya koyduğunu ifade eden Baki, şöyle konuştu:

"Maçın hakemi Ali Palabıyık çok açık ve net söylüyorum ki Fenerbahçe’ye operasyon yapmak amacıyla bu karşılaşmaya görevli gelmiş. Verdiği bütün kararlarla her şey açıkça ortada. Bir takım ancak bu kadar katledilebilir. Bunun bir başka emsali varsa onu da konuşalım. Açık ve net bir gol atıyoruz ama sayılmıyor. Üç tane net penaltımız var ama verilmiyor. Son dakikalarda beraberliği yakalayabiliyoruz. VAR olmasa golü de vermemeye kalktı. Ivan Bebek diye bir şahsiyetten yoksun bir hakem vardı. Palabıyık’ı kutluyorum. Bugünkü performansıyla onun da önüne geçmeyi başardı."



"Hakemliği bırakmalı"

Bu karşılaşmanın şifresinin çözülemez olduğunu ifade eden Baki, "Artık yeter. Sivasspor-Galatasaray müsabakasında 'ofsaytımsı' skandalıyla şampiyonluktaki en büyük rakibimize üç puan, bize bu maçlarda bir puan... Ali Palabıyık'ın hakemlik kariyeri noktalanmalı. Hakemin vücut dilindeki rahatlık, bize karşı verdiği kararların ardından yanıtlar, futbolcularımıza karşı kullandığı üslup. Ligde en fazla kırmızı kartı biz görüyoruz. Açık ara en centilmen teknik adam bizde. Hocamız neredeyse hiç hakem konuşmuyor." dedi. 



"Fenerbahçeliler birlik olmalı"

Fenerbahçelilere birlik beraberlik mesajları veren Baki, şöyle devam etti:

"Bu savaşı ya beraberce kazanacağız ya da beraberce kaybedeceğiz. Biz birlik olursak bu ligi şampiyon bitiririz. TFF Başkanı'na soruyorum, bu maçın şifrelerini çözmeyi düşünüyor musunuz? Hakemin yönetimi hakkındaki düşünceniz nedir? MHK değişiminin ne denli doğru olduğunu bir defa daha gördük. Çünkü senelerdir MHK'da yer etmiş Fenerbahçe düşmanlarına karşı savaş veriyorduk. Giderayak son bir darbe daha vurdular."

Yorumlar (0)