Fenerbahçe'de büyük operasyon başlıyor!

Fenerbahçe, devre arasında gözden düşen 2 futbolcuyu başka takıma gönderip, 3 yıldız oyuncuyu da renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.

SPOR 07.11.2019, 13:38 07.11.2019, 13:40
Fenerbahçe'de büyük operasyon başlıyor!

Sarı-lacivertli takım, Ocak ayı transfer döneminde 1 kanat, 1 forvet ve 1 sol bek transferi gerçekleştirerek takımını daha da güçlendirmek istiyor .

Devre arasında sarı-lacivertli takımda oldukça hareketli günler yaşanacak. Sezon sonunda taraftarına şampiyonluk heyecanı yaşatmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetiminin şimdiden transfer planları yapmaya başladığı iddia edildi. Sarı-lacivertli kulüp, ilk olarak 2 oyuncusunu başka bir takıma gönderecek.

İlgili resim

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadrosunda istemediği Brezilyalı ön libero Jailson ve Miha Zajc'in takımdan ayrılması planlanıyor. Ocak ayında iki futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüpler ile masaya oturulacak.

İki futbolcuyu gönderecek olan Fenerbahçe'nin ise kadrosuna 3 oyuncu ekleyerek güçlendireceği ileri sürülüyor. Ersun Yanal'ın raporu neticesinde harekete geçen sarı-lacivertli yönetim, Ocak ayında bu transferleri gerçekleştirecek.

miha zajc fenerbahçe ile ilgili görsel sonucu

Fenerbahçe, devre arasında 1 forvet, 1 kanat ve bir de sol bek futbolcusu transfer edecek. Sportif Direktör Damien Comolli futbolcuların menajerleri ile temas kurmaya başladı.

Kayserispor karşılamasında istenilen performansı sergilemeyen Moses, Kasımpaşa karşılaşmasında da ilk 11'de forma giyecek. İstenilen performansı gösteremezse sarı-lacivertli takımda sağ kanatta Nabil Dirar görev alacak.

moses ile ilgili görsel sonucu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Jailson, bu sezon 9 karşılaşmada forma giydi. Toplamda 634 dakika görev alan oyuncu, gol kaydedemezken, asistte yapamadı.

Miha Zajc'nin, sarı-lacivertli takıma çok büyük umutlarla transferi gerçekleşmişti.

Yorumlar (0)