Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Vazgeçen varsa hemen gitsin

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular ve yaptığı toplantıda, mücadeleyi sürdüreceklerini, fakat bırakmak isteyen olursa tutmayacaklarını ifade etti. 

SPOR 12.01.2022, 10:45 12.01.2022, 11:09
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Vazgeçen varsa hemen gitsin

Yöneticilerle birlikte Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen Başkan Ali Koç, kötü gidişat sebebiyle futbolculara birtakım uyarılarda bulundu. Başkan Ali Koç'un, futbolcularla birebir görüşmeler yaptığı belirtildi.

“Vazgeçen varsa ayrılalım”

Teknik ekip ve futbolculara bir konuşma yapan Ali Koç, "Bu duruma beraber geldik, buradan Fenerbahçe'yi çıkaracak olan yine bizleriz. Bireysel anlamda hepiniz üst düzey futbolcularsınız fakat maalesef ki biz bir takım olamadık. Burada hiç kimsenin kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum. Buradaysanız eğer bırakma, boş verme, vazgeçme lüksünüz yok. Vazgeçen varsa eğer hemen burada söylesin yollarımızı ayıralım. Bu formayı taşımak ve burada olmak istiyorsanız gereken sorumluluğu alıp olayın ciddiyetinin farkında olduğunuzu herkese gösterin." ifadelerini kullandı.

“Sıkıntıları beraber aşacağız”

Kadroda gelecek vadeden ve deneyimli oyuncuların bulunduğunu ifade eden Ali Koç, herkesin birbirine yardımcı ve destek olarak bu kulübü ayağa kaldırması gerektiğine dikkat çekti.

Fenerbahçe’nin, Süper Lig, Konferans Ligi ve Türkiye Kupası'nda en iyi şekilde mücadelesini devam ettirmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Ali Koç, "Bu dönemde taraftarlarımızı çok üzdük, çok kırdık ve bizlere olan desteklerinde bugünlerde bir azalma yaşıyoruz. Biz her şeyin farkındayız. Fakat hepimiz, takımımız için sorumluluğu üstlenecek ve bu zorluklarının tamamını beraber aşacağız." sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)