Fatih Terim, Trabzonspor maçından önce önlemini aldı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son dakikalarda yenen golleri hatırlatıp, dikkati bu konuya çekti.

SPOR 01.12.2019, 13:42 01.12.2019, 16:20
Fatih Terim, Trabzonspor maçından önce önlemini aldı!

Sarı-kırmızılı takımın ben sezon en dikkat çekici yanlarından biriside son dakikalarda yenen gollerle yaşanan puan kayıpları...

Süper Lig'deki Konyaspor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında üç puanın bu sebeple sahibi olamayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde de Club Brugge karşısında 90+2'de yediği golle yine aynı fırsatı tepti. Teknik adam Fatih Terim'de Trabzonspor maçında da bu konuda futbolcularından daha dikkatli olmasını talep etti.

Başarılı teknik direktörün rakibin saha ve seyirci avantajına da dikkatleri çekerek, oyuncularından sakin olarak oynamalarını ve özellikle Nwakame ve Sörloth gibi yıldız futbolculara boş alan bırakmamaları konusunda uyarılar yaptı.

İlk yarıda daha başarılı

Galatasaray, 1 golle ilk yarıda Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olarak yer alıyor. Ancak, ikili arasında gerçekleşen karşılaşmalarda atılan sekiz golün altısı ilk yarıda kaydedildi.

Bu sezon Süper Lig'de 10 golle, en az gol yiyen takım olan Galatasaray, en son 2007-2008 sezonunun ilk 12 haftasında 8 golle bundan daha az gol yemişti.
 

Yorumlar (0)