Fatih Aksoy: Ligi lider götürmek istiyoruz

Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un genç futbolcusu Fatih Aksoy, ligin kendileri için iyi gittiğini söyleyerek, "İnşallah gidebildiğimiz yere kadar ligi lider götürmek istiyoruz." dedi.

SPOR 01.12.2019, 13:51
Fatih Aksoy: Ligi lider götürmek istiyoruz

Antrenmandan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Fatih Aksoy, kırmızı-beyazlı takımda çok mutlu olduğunu belirterek, "Şu anda bizim için her şey iyi gidiyor. İnşallah gidebildiğimiz yere kadar ligi lider götürmek istiyoruz. Bunun sonucunda ne olur bilmiyoruz. Tabii ki güzel hedeflerimiz var. İnşallah ligi ilk 5'te ilk 3'te belki de daha yukarıda bitirebiliriz ama bunu konuşmak için erken. Dün de güzel bir galibiyet aldık. İnşallah böyle devam ederiz." şeklinde konuştu.

Sezon başında böyle bir başarı bekleyip beklemediklerinin sorusuna genç oyuncu, "Rıza hocamız takımın başına geldiği zaman biz de bu başarıyı tahmin ediyorduk. Rıza hocamızın ismi yukarılarda anılmaya layık. Biz de takım olarak kamptan bu yana aramızda konuşarak bu sene geçen senenin biraz daha üzerine çıkmamız gerektiğini düşünüyorduk. Bunu da şu an için başarmış görünüyoruz." yanıtını verdi.

Orta sahada oynamasının kendisi için yeni bir mevki olduğunu dile getiren Fatih Aksoy, şu ifadelere yer verdi:

"Hocamız Denizlispor maçında beni orada oynatmadan önce bana güvendiğini, burada iyi oynayabileceğini, kendisinin de yıllar önce bu mevkide oynadığını söyledi. O maçta takım arkadaşlarımın yardımıyla öz güvenim arttı. Üç maçtır da daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Nerede eksik olursa, hocamız nerede oynatırsa hem takıma yardımcı olmaya hem de performansımı arttırmaya çalışıyorum. Şu an için güzel gidiyor."
 

Yorumlar (0)